Glostrup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. september 2022

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. september 2022

DR1

05:00  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (4) - Lapdance og Lussinger
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (4) - Lapdance og Lussinger Sussi booker stripshow, og Berit skriver pruttesang, men da dagen for Sussi og Leos store jubilæum endelig kommer, sker der noget meget slemt...

05:00  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (3) - Fanget i Fårup
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (3) - Fanget i Fårup Fangerne på Fortet og Fårup Sommerland. Lukas vil ikke nogen af delene, men kommer alligevel begge steder hen. Det skulle han aldrig have gjort.

05:00  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (2) - 18 år og Ølhenter
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (2) - 18 år og Ølhenter Leo bliver SMS-healet, men Lukas vil hellere have ham til lægen. Lukas' mor har ikke helt forstået, at han fylder 18 og ikke 10 år.

05:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Makkerparrene er i fuld gang med at etablere sig i vildmarken. Mens vennerne Caspar og Victor har store ambitioner om deres kommende shelter, så er det hele ved at gå op i røg hos Nicklas og Emil. Hos ægteparret Danielle og Patrick, er det store spørgsmål hvordan samarbejdet skal fungere?

07:00  

Alene i vildmarken (4:7)
Alene i vildmarken (4:7) Det spirituelle ægtepar Martha og Camilla holder nymåne-ceremoni med nye mål og intentioner. Caspar reflekterer over sit karrierevalg, mens Victor savner familien og sender kærlige tanker hjem. Patrick bygger en bro for at optimere fiskeriet og hustruen Danielle begynder at føle sig til rette i vildmarken.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Ren teknologi: En kæmpestor støvsuger
Ren teknologi: En kæmpestor støvsuger Nogle ting vil naturligt udlede CO2. Eksempelvis når vi opvarmer kridt til at producere cement eller når køerne bøvser på marken. Men hvis vi slet ikke skal udlede den forbudte gas, så må vi gøre noget andet. Hvordan indsamler vi CO2 og hvad gør vi med den?

08:30  

Vera: Det ligger i blodet
Vera: Det ligger i blodet Engelsk krimiserie fra 2020. (Vera: Blood Will Tell) Iværksætteren Freddie Gill findes skudt i sit hus. Vera gennemskuer hurtigt, at Freddies liv ikke var helt så funklende, som han gav udtryk for. Men er motivet for mordet familiestridigheder, pengeproblemer eller Freddies bånd til Newcastles kriminelle underverden?

DR2
TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken?

06:00  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

06:10  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

06:20  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Peddersen og Findus: Fornemt besøg
Peddersen og Findus: Fornemt besøg Tegnefilm med danske stemmer. Det hele begynder en dag, hvor Peddersen er lidt gnaven over at have siddet låst inde på lokummet i lang tid. Derfor forlanger han, at Findus skal rydde op. Men det synes Findus er meget uretfærdigt, små katte skal da ikke rydde op. Og da de ikke kan blive enige, sender Findus et brev til Kongen, så han kan afgøre, hvem der har ret. Mens de venter på svar oplever de en masse, for hvor Peddersen og Findus er, kan alting ske..

08:47  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

10:00  

Til gudstjeneste i frikirkerne
Til gudstjeneste i frikirkerne Forfatter og sprogofficer Anne-Cathrine Riebnitzsky er taget med Sofie Østergaard til gudstjeneste. For Anne-Cathrine er det at komme i frikirken ligesom at komme hjem - og her finder hun inspiration, ro og ord. For forfatteren i hende arbejder altid med ord og samler dem sammen, hvor end hun kommer. Uanset om det er når, hun har været udsendt til Afghanistan eller i kirken under præstens prædiken. Derfor bliver spændende at høre, hvad Anne-Cathrine bider særligt mærke i, når præst Jacob Viftrup indtager scenen i frikirken.

11:00  

Alle mod 1 (6:10)
Alle mod 1 (6:10) Det kræver is i maven og en krøllet hjerne, at være med i familiequizzen Alle mod 1, for programmets eksperimentmester Stephania Potalivo har endnu engang fundet på syv spektakulære og skøre eksperimenter. Denne gang er det Fida Osmann fra Frederiksberg, der tager kampen op mod resten af Danmark i håbet om at vinde op mod 100.000 kroner.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:11  

Deadline
Deadline Vi har lært, at misundelse er en grim ting. Men hånden på hjertet: Synes du egentlig, det er sjovt at blive overhalet og overstrålet af andres succes? Forfatteren Kirsten Hammanns nye bog handler om forfatteren Georg, der engang var en stjerne, men nu står i skyggen af sin kone, som skriver på en bestseller. Og så beslutter han sig for at ødelægge det for hende! Mød Kirsten Hammann - der siger, hun har en forkærlighed for at skrive om det primitive i os mennesker.

09:30  

Kunstnerkolonien i Skagen (3:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (3:6) De seks kunstnere er i fuld gang med deres nye værker i kunstnerkolonien i Skagen. Erik A. Frandsen står op midt om natten for at studere det unikke lys ved solopgang. Frederik Næblerød venter utålmodigt på flere lærreder, da han allerede er løbet tør og derfor må tænke ud af boksen. Alle kunstnerne besøger Skagens museum, hvor særlig Cathrine R. Davidsen søger inspiration i Anna Anchers dystre værker.

10:00  

Kunstnerkolonien i Skagen (4:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (4:6) De seks kunstnere har brug for hjælp udefra og håber på at finde en person, der kan kuratere deres meget forskellige værker til en fælles udstilling. Maria Torp skylder Kirsten Justesen en tjeneste, som kræver hendes ekspertise med et kamera. Frederik Næblerød bliver inspireret på Skagens Bamsemuseum, og John Kørner eksperimenterer med Vesterhavets kræfter, men det viser sig ikke at være så ligetil.

10:30  

Ditlev Tamm - professor på høje hæle (3:4)
Ditlev Tamm - professor på høje hæle (3:4) Juraprofessor Ditlev Tamm er til Copenhagen Pride, hvor der både festes og kæmpes for mangfoldighed og retten til at have den seksualitet man har, være det køn, man er, og gå i det tøj, man har lyst til. Tamm har selv de sidste 20 år vakt opsigt med sit farverige tøj, som han vælger frit fra både kvinde- og mandegarderoben.

11:00  

Debatten: Krisernes tid?
Debatten: Krisernes tid? Økonomien er på vej ned, og udsigterne er ikke blevet bedre efter, at Ruslands præsident Putin har bebudet, at han vil sende yderligere 300.000 soldater til Ukraine. Spørgsmålet er, hvordan Vesten skal reagere på de flere forskellige kriser, som verden står overfor? Og hvad betyder svaret, for de økonomiske udsigter? Vi spørger blandt andre beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard og fhv. statsminister og leder af Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen. Vært: Clement Kjersgaard.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:35  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:30  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1)

10:45  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2)

10:55  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh møder Kragen for første gang og spørger ham, om han vil være hendes ven. Men kan en krage og en ko virkelig være venner?

11:20  

Pax' jordiske eventyr III (3:10)
Pax' jordiske eventyr III (3:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som frisør i en frisørsalon. Hun klipper hår som aldrig før, giver en berømt stjerne en ypsagonisk frisure, bliver den mest populære i byen - og driver den sure Tante til vanvid.

11:30  

Pax' jordiske eventyr III (4:10)
Pax' jordiske eventyr III (4:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bager i et bageri. Hun stortrives blandt de forskellige deje og dufte, bygger et rumskib af marcipan, laver ved en fejl en legendarisk Bruxelles sandwich - og driver den sure Tante til vanvid.

11:45  

Marie og Marias Vinter (6:6)
Marie og Marias Vinter (6:6) Det lykkes Marie og Maria at redde familien Lillesen fra Cirkusdirektøren, så nu kan de alle fejre en utrolig og magisk lille jul sammen. Fru Rosenknop kommer på overraskelsesbesøg, og familien Lillesen kan endelig spørge hende om et nyt hus.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Skattejagt på museet (6:6)
Skattejagt på museet (6:6) Stephanie Surrugue og Søren Pind deler en kærlighed for traditioner og en passion for storpolitik, hvilket er lige netop hvad man møder på Kongernes Samling. Her går de på opdagelse i over 400 års kongelig historie i kringelkrogene på nogle af landets mest mytiske slotte og kirker, hvor de støder på alt fra Napoleons drikkeglas til et særligt strømpebånd, der rummer fortællingen om Danmarkshistoriens største skandale.

13:15  

VISION: Brian Holm - Smerte. Disciplin. Vilje.
VISION: Brian Holm - Smerte. Disciplin. Vilje. "Hvis du hele tiden mærker efter - bliver du ikke til en skid... ". Brian Holms vej til succes er brolagt med umenneskelig smerte, disciplin og benhårdt arbejdet. Han giver et unikt indblik ind i den mentalitet, det kræver at dyrke sport på absolut topplan - og hans formel på, hvordan du får succes i dit liv.

13:35  

VM Roning: Finaler, direkte
VM Roning: Finaler, direkte Det er blevet sidstedagen ved VM i roning. Single- og dobbeltscullerne skal i vandet, når verdens bedste roere dyster om medaljer i Tjekkiet. Kommentatorer: Mikkel Nygaard Thomsen og Fie Udby Erichsen.

DR2

12:00  

Bertram og Lisa
Bertram og Lisa TV-spil af Leif Panduro fra 1975. Instruktion Palle Kjærulff-Schmidt. Det er ikke gået op for Bertram, at hans kone Lisa har en affære med deres fælles ven, Henrik, men en tragisk ulykke bringer sandheden frem og sætter Bertram og Lisas ægteskab på en alvorlig prøve. Medvirkende: Peter Steen; Frits Helmuth; Ghita Nørby; Berrit Kvorning; Jens Okking; Holger Juul Hansen; Peer Guldbrandsen; John Larsen; Henry Jessen; Rita Angela; Mime Fønss; Helge Kjærulff-Schmidt; Helle Virkner; Lane Lind; Signi Grenness; Fritz Brun. Sendt første gang 1975

13:40  

Alt forladt - Mønsted Kalkgruber
Alt forladt - Mønsted Kalkgruber Langt inde i den lukkede del af Mønsted Kalkgruber findes der graffiti, som er over 100 år gammel. Det skal de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff have et billede af. Et andet sted i Danmark finder de en gammel seismograf, gemt og glemt, men som faktisk har været med til at bestemme, at jorden har en fast kerne. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 11.02.13

14:00  

Til gudstjeneste i frikirkerne
Til gudstjeneste i frikirkerne Forfatter og sprogofficer Anne-Cathrine Riebnitzsky er taget med Sofie Østergaard til gudstjeneste. For Anne-Cathrine er det at komme i frikirken ligesom at komme hjem - og her finder hun inspiration, ro og ord. For forfatteren i hende arbejder altid med ord og samler dem sammen, hvor end hun kommer. Uanset om det er når, hun har været udsendt til Afghanistan eller i kirken under præstens prædiken. Derfor bliver spændende at høre, hvad Anne-Cathrine bider særligt mærke i, når præst Jacob Viftrup indtager scenen i frikirken.

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Kris skal bo hos sin far denne sommer. Hans nye lillebror synes, det er fedt. Desværre for Kris, er hans lillebror typen, som kan lide at lege med ild.

12:18  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

12:23  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:50  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:05  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:15  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:05  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

14:50  

Sprinter Galore III - Natteroderi (5)
Sprinter Galore III - Natteroderi (5) Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...

DR1

15:15  

Min natur - Sofie Østergaard ruller
Min natur - Sofie Østergaard ruller I dag har Versus-vært Sofie Østergaard stukket benene i sine rulleskøjter. Hun løber rundt om Brabrand Sø i selskab med iværksætter og Løve Jacob Risgaard - hvis han kan følge med. Undervejs får de også en snak om, hvad det kræver at være selvstændig og hvordan man får livet til at hænge sammen.

15:30  

Den store bagedyst (1:9) - premiere, sommerfugle i maven og ekstra hemmelighedsk
Den store bagedyst (1:9) - premiere, sommerfugle i maven og ekstra hemmelighedsk Seks kvinder og fire mænd er nu klar til at binde forklæderne og smøge ærmerne op i hele Danmarks bagetelt. I ugevis skal de dyste på både italiensk bagværk, gylden karamel, godt gammeldags rugbrød, smukke blomsterroulader og vanvittige illusionskager. Og så bliver deltagerne her i 11. sæson udsat for endnu flere hemmelige bagninger end vanligt. Det bliver en ekstra nervepirrende udfordring for de deltagere, som har det allerbedst med at have øvet sig grundigt hjemmefra!

17:00  

Atlantic Crossing (6:8)
Atlantic Crossing (6:8) Norsk dramaserie fra 2020. Japanerne bomber Pearl Harbor, og USA er pludselig trukket ind i krigen. Den nedslåede præsident opsøger Märtha, som trøster og motiverer ham. Rygterne om, at kronprinsessen har en affære med Roosevelt, når Olav. Märtha bestemmer sig for ikke at se præsidenten længere. Men da der opstår en uventet trussel mod hende og Harald, er hun pludselig afhængig af præsidentens beskyttelse. Medvirkende: Sofia Helin, Tobias Santelmann, Kyle MacLachlan, Søren Pilmark m.fl.

DR2

15:00  

Manden og månen
Manden og månen Dansk dokumentar fra 2016 Skal mænd bruge skønhedsprodukter og bruge timer foran spejlet? Eller være hulemænd? Eller Piloter? Eller klapvognstrillende, latte drikkende barselsfædre? Reglerne for hvordan en rigtig mand skal være, er svære at gennemskue i en tid hvor køn, skønhed og manderollen er i opbrud. Hvorfor er det sexet at være skaldet? Og hvordan er reglerne for skæg? Sendt første gang 08.10.2016

16:00  

DNA Detektiven II (2:3)
DNA Detektiven II (2:3) Sydamerika er det næste kontinent, hvis tidligste historie Eske vil kortlægge via DNA fra de urgamle skeletter. Men at udvinde DNA af skeletter fra tropisk materiale er lettere sagt end gjort, og Eske er i skarp konkurrence med velfinansierede forskerteams fra Tyskland og USA. Han er nødt til at udvikle nye metoder og rejse til Brasilien for at finde en måde at overhale sine internationale konkurrenter. Mødet med brasilianske samarbejdspartnere inspirerer imidlertid Eske til at omtænke sine strategier og måden han indsamler skeletter.

17:00  

Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 28.01.13

17:20  

Onkel
Onkel Dansk prisbelønnet drama fra 2019. Kris på 27 er yderst beskyttende over for sin halvinvalide onkel, med hvem hun driver et mindre landbrug i Sønderjylland. De har et nært forhold, selvom de tilbringer det meste af deres finurlige hverdag i tavshed. Da Kris redder en kalv under en fødsel, vækkes hendes interesse for dyrlægefaget igen. Hun opdager, at der er et liv uden for gården og møder den unge Mike. Sød musik opstår, og et skelsættende spørgsmål presser sig på. "En åbenbaring", skrev Filmlands anmelder om Frelle Petersens film, der modtog Bodilprisen for bedste manuskript. Medvirkende: Jette Søndergaard, Peter Hansen Tygesen, Ole Caspersen m.fl. Instruktion: Frelle Petersen.

TVR

15:05  

Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned
Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:59  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder Tilly Pighvar + Vovserne redder en bange elefant

17:00  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (4) Bjørn, Nikoline og Jose er taget ud for at stjæle Grundloven. Imens forsøger Ronni Roligan at skaffe et barn til skurkenes plan. I fængslet forsøger Kristian at finde noget bedre grave-værktøj - vil en prutte-konkurrence med Hanne Riffel hjælpe ham?

17:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (5) Skurkene vil stjæle grundloven ombord på lastbilen. Nu må Bjørn, Nikoline og Jose tænke hurtigt. Mens børnene lægger planer, hører Camping Vagn dem igen, og denne gang opdager han dem.

17:35  

Vennerne og det grønne lys (18:20)
Vennerne og det grønne lys (18:20) Otto arbejder hektisk på at få powersceptoret til at virke. Han er stadig bange for, at nogen skal komme efter ham, og sender Anna og Emilie op for at holde vagt.

17:45  

Gro og Blå redder fuglene (7:8) | På flugt
Gro og Blå redder fuglene (7:8) | På flugt Arne Bjarne og Birger har narret Gros far og vil lave Bedstes gård om til Verdens Største Parkeringshus. Men fuglene gør hvad de kan for at ødelægge deres planer. Gro og Blå har sneget sig ind på hospitalet for at Blå kan vække Bedste med sin sangstemme, men det er meget forbudt at snige sig rundt på hospitalet med en levende fugl, og de bliver jagtet rundt af en vred portør. Kan de mon vække Bedste tidsnok til, at de kan redde gården og fuglenes hjem?

DR1

18:00  

Spise med Price - Fiesta Mexicana
Spise med Price - Fiesta Mexicana JA TAK!! Vi starter kl. 05.00 med at grave en stor mexicansk underjordisk "Barbacoa" og fortsætter til solen går ned med at lave "Chicken Mole", "Mexican Rice", "Flautas", "guacamole", "Pico de Gallo" og den vidunderlige dessert "Corn Husk Meringue".

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:59  

Anne og Anders i Norden - Finland
Anne og Anders i Norden - Finland Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. Anne og Anders er nået til vejs ende på deres store nordiske odysse. Og den slutter i Finland til lyden af melankolske celloer og smagen af blød blåbær-vodka. Og hvem havde lige forestillet sig Anne og Anders danse til Finlands helt egen version af tango.

19:00  

Vores grønne planet (5:5)
Vores grønne planet (5:5) BBC-naturserie fra 2022. (Green Planet) Forholdet mellem planter og mennesker er ekstraordinært. Vi har tilpasset os hinanden, lige så længe vi har været på Jorden. Vi er afhængige af planter til alt - luft, mad, vand, tøj og byggematerialer. Men to ud af fem vilde planter er i dag truet af udryddelse. Heldigvis finder vi mennesker nye måder at hjælpe dem på - fra genplantningsprojekter i Afrika til genopbygningen af tropisk skov i Brasilien.

20:00  

P3 Guld
P3 Guld Nu uddeler P3 de vigtigste priser i dansk musik. Gennem en times fest fejrer vi P3 Guld med de største danske artister og de bedste nye talenter; Drew Sycamore, Tobias Rahim, Blæst, Zar Paolo, Lamin og Dopha. Vært Andrew Moyo er kirsebærret i din cocktail, der får din aftenen til smage ekstra godt. Skål med og find ud af, hvem der vinder aftenens prestigefyldte priser.

DR2

19:05  

Løvfald - Luisi dirigerer Langgaard
Løvfald - Luisi dirigerer Langgaard DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi opfører senromantikeren Rued Langgaards 4. symfoni 'Løvfald', et imponerende mesterværk om undergang og religiøse drømmesyn. Vært: Mathias Hammer.

19:30  

DR Big Band & Fatoumata Diawara part 1
DR Big Band & Fatoumata Diawara part 1 Den afrikanske singer-songwriter Fatoumata Diawara gæster DR Big Band i en koncert, hvor den amerikansk-nordiske sound mixes med Diawaras fængende afropop-numre. DR Big Band dirigeres af Geir Lysne. Optaget i DR Koncerthuset 2022.

20:05  

Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum
Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Mennesket har altid forsøgt at forstå himmelrummets hemmeligheder. Hvorfor bevæger det sig? Og hvor befinder Jorden sig mellem planeterne og stjernerne? Her tager vi ud på en rejse gennem 2000 års opdagelser, hvor ældgamle myter erstattes med en helt ny tankegang, og vi opfinder utrolige apparater for at kortlægge verdensrummet. Mens nogle få mennesker risikerer alt for at beregne vores sande placering i universet.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

18:50  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:15  

100% Ulv
100% Ulv

19:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:32  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Tobias Hansen

21:55  

Sherwood (6:6)
Sherwood (6:6) Britisk krimiserie fra 2022. Jagten på bueskytten nærmer sig sin dramatiske afslutning. Og mens Ian er fast besluttet på at finde politispionen i et forsøg på at beskytte de involverede, forsøger lokalsamfundet at komme til hægterne efter deres tab.

22:55  

Maria Wern: Drømmen førte dig på afveje (2:2)
Maria Wern: Drømmen førte dig på afveje (2:2) Svensk krimi fra 2013. (Maria Wern: Drömmen förde dig vilse) Vicekriminalkommissær Maria Wern jager Linn Bogrens morder. Det er en frustrerende sag, for ingen af de potentielle vidner har tilsyneladende lyst til at hjælpe politiet. Og snart slår morderen til igen.

23:40  

Mordene i Brokenwood III (3:4)
Mordene i Brokenwood III (3:4) Newzealandsk krimiserie fra 2016. (The Brokenwood Mysteries) Den årlige veteranbilfestival tiltrækker bilentusiaster fra nær og fjern. Men måske er der også en morder blandt de bilbegejstrede gæster. I hvert fald findes formanden for en veteranbilklub død med lungerne fulde af benzin. Var det en bizar ulykke - eller mord?

DR2

21:00  

Signe Molde på udebane: Det er ikke usundt at være tyk
Signe Molde på udebane: Det er ikke usundt at være tyk De kæmper mod slanketips, tykfobiske læger og alt for små stole, og viser deres tykke kroppe frem på instagram. Nu har Danmarks to største tykaktivister inviteret Signe Molde helt tæt på deres kamp for retten til at blive fri for tykfobi og tøj i små størrelser.

21:00  

Signe Molde på udebane: "Der er ingen klimakrise!"
Signe Molde på udebane: "Der er ingen klimakrise!" De er sure på vindmøller, kalder de unge for "alarmister" og advarer danskerne imod den grønne omstilling. Midt i klimakrisen har en gruppe mænd oprettet foreningen 'Klimarealisterne'. De har inviteret Signe Molde med på generalforsamling og når de på Folkemødet kæmper for at trænge igennem med deres kontroversielle budskaber.

21:30  

Teaterblod: Ghitas opdagelse
Teaterblod: Ghitas opdagelse I 1972 spiller teaterstykket "Misantropen" på Det kongelige Teater og sætter for altid nye standarder indenfor dansk skuespilkunst. Ghita Nørby springer ud som stor karakterskuespiller og opsætningen bliver en legende. I anledning af at dansk teater fylder 300 år, slår vi ned på fire vigtige teaterhistoriske begivenheder. I dette program fortæller Ghita Nørby om "Misantropen" og Sonja Richter og Nicolas Bro om hvad det kræver at være teaterskuespiller.

22:30  

Kulturelt: Fri Sex til de udviklingshæmmede
Kulturelt: Fri Sex til de udviklingshæmmede Kan et par gamle lagner og en Nettopose bruges som entrébetaling, når man skal på museum? Ja, hvis du skal på Randers Kunstmuseum og se Kenneth Rasmussens gigantiske strikværker af plastikposer. Kenneth er måske ikke van Gogh anno 2022, og dog - for han er en outsider i samfundet såvel som i kunstverdenen, hvor hans værker (f.eks. med titlen "Fri sex til de udviklingshæmmede") og hans behov for konstant produktivitet, stiller spørgsmål ved vores fascination af "gal kunst" og ægte gale kunstnere. Turen går også forbi Sct. Hans Hospital, hvor Karoline Ebbesen var indlagt i mere end 50 år og skabte vilde, forunderlige værker i broderi og applikation.

22:50  

Filmselskabet Delight
Filmselskabet Delight Snacksize-program til de filmsultne med DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen. Hver uge tages en aktuel film eller serie under kærlig og særlig behandling - og teaser din lyst til en tur i biografen eller foran hjemmeskærmen. Et nørdet stykke filmkonfekture i lækker indpakning - serveret med ægte filmglæde, stor passion og ærlig kritik.

22:50  

Filmselskabet Delight
Filmselskabet Delight Snacksize-program til de filmsultne med DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen. Hver uge tages en aktuel film eller serie under kærlig og særlig behandling - og teaser din lyst til en tur i biografen eller foran hjemmeskærmen. Et nørdet stykke filmkonfekture i lækker indpakning - serveret med ægte filmglæde, stor passion og ærlig kritik.

22:55  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Et nyt Dansk Folkeparti skal rejse sig fra spærregrænsens aske med dugfriske visioner om fremmedhad. Men er der i virkeligheden tale om en begravelse ved partiets årsmøde? Imens er der omsider faldet dom i den mystiske dukkesag med den anonyme anmelder, vinterhjælpen er på vej med lofter, der er lån, som el-selskaber, der ikke er banker, skal administrere - og så har de grønne partier endelig indset, at de må slå sig sammen for klimaets skyld. Med mindre man er de kompromisløse Frie Grønne, der hellere vil stå uden for indflydelse end at redde lidt af klimaet.

23:20  

Kvinder bag kameraet (3:14) Samtaler, framing og kørebilleder
Kvinder bag kameraet (3:14) Samtaler, framing og kørebilleder Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan filmer man en samtale? Sofia Coppola viser f.eks. en uudtalt samtale om længsel i The Virgin Suicides. Beskæringen af et billede kan få atletik til at ligne en ballet, som i Leni Riefenstahls Olympiaden, som hun filmede under nazisternes OL i Berlin i 1936. Og så er de lange optagelser, som bl.a. Antonia Bird og Ursula Meier benytter effektivt.

TVR
DR1

01:15  

Shetland III (1:3)
Shetland III (1:3) Britisk krimiserie fra 2018. Thomas Malone vender tilbage til Shetland efter 23 år i fængsel, frifundet for mordet på teenageren Lizzie Kilmuir. Et mord, Malone sværger, han ikke har begået, selvom de fleste på øen tror, at han er skyldig. Sagen genåbnes, men da journalisten Sally McColl efterfølgende bliver myrdet, må kommissær Jimmy Perez efterforske begge sager samtidigt.

03:10  

Hammerslag 2015 (9)
Hammerslag 2015 (9) Hammerslag er taget til smukke Thurø i det Sydfynske Øhav, hvor mæglerne skal gætte prisen på et velholdt arkitekttegnet hus fra 1968. Derefter tager vi turen til Østfyn. Her skal vi se på en stor villa med haveudgang til Nyborg vold. Aftenens sidste bolig er ikke et helt almindeligt hus. Vi kommer indenfor i et CO2-venligt og vedligeholdelsesfrit hus, der ikke kræver vedligeholdelse i de første 50 år, og som ydermere gerne skulle have en levetid på mindst 150 år. Hvad mon sådan et fremtidshus koster? Vært: Christian Degn

03:15  

Hammerslag 2015 (10)
Hammerslag 2015 (10) Hammerslag er taget til Vestsjælland. Aftenens første bolig har byens bedste udsigt - nemlig direkte ud til Noret og få meter fra Skælskør gågade. Vi tager turen til Slagelse, hvor mæglerne skal gætte prisen på et rækkehus fra 1974. Den tredje - og dermed forårets sidste bolig i Hammerslag-regi, befinder sig i Ringsted. Vi kommer indenfor i et hus, som ikke bare ligger på en af byens bedste beliggenheder, men også er indrettet i en charmerende og kreativ stil. Vært: Christian Degn

03:55  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (1) - Nej tak til nøgne kvinder
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (1) - Nej tak til nøgne kvinder Hverdagen er fyldt med vanvittige oplevelser for Lukas, der stadig bor hos Sussi og Leo. Hans mor vil flytte væk og have Lukas med. Lukas vil blive der, men har svært ved at sige fra.

DR2

00:25  

Countrymusikkens historie (7:9) - Fest og farver 1973-1983
Countrymusikkens historie (7:9) - Fest og farver 1973-1983 Amerikansk dokumentar fra 2019. (Country Music) Der er kommet ny energi og mere gang i countrymusikken. Ikke mindst takket være kvinden, der bliver genrens altoverskyggende stjerne: Dolly Parton. Og Hank Williams søn træder ud af sin fars skygge. Som otte-årig synger han sin fars sange, som 11-årig debuterer han på The Opry, og som 14-årig udgiver han et album med Hank seniors største hits. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

01:15  

Gåden om de romerske spidshoveder
Gåden om de romerske spidshoveder Britisk dokumentarserie fra 2021. (Treasures Decoded) Ungarn 1961. Arkæologer undersøger en romersk kirkegård. Pludseligt finder de en række skeletter med deforme, aflange kranier. De er blevet begravet ca. 440 - 454 e.Kr. - da Romerriget var ved at gå i opløsning. Hvorfor var kranierne så spidse? Her dykker vi ned i hemmelighederne bag den romerske selvfortælling om imperiets opløsning, om barbarerne fra øst og om hunnerkongen Attila.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, GLOSTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0925100553