Glostrup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 26. september 2022

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 26. september 2022

DR1

06:00  

Midt i naturen (7:10)
Midt i naturen (7:10) Den svenske ø Gotland har flere ting til fælles med Gran Canaria, end man måske skulle tro, for begge øer har et usædvanligt og rigt plante- og dyreliv. Her findes planter, som ikke vokser noget andet sted i verden og der lever dyr, som ikke hører naturligt hjemme på øerne. Seriens to værter, Anders Lundin og Joakim Odelberg, tager på opdagelsesrejse begge steder og de gør mange interessante fund. Nordvision fra Sverige.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:17  

OBS
OBS

07:20  

Anne og Anders i Norden - Norge
Anne og Anders i Norden - Norge Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. Anne og Anders er nået til Norge i deres rejse rundt i Norden. De begynder på øgruppen Lofoten, nord for polarcirklen, hvor verdens nordligste surferparadis ligger. Anne møder også et par, som til trods for det arktiske klima, har fået stor succes med at dyrke grøntsager til restauranter og butikker. Besøget slutter med blodpandekager hos en same-familie, der prøver at holde fast i deres oprindelige kultur.

08:20  

Søren Ryge: Historier fra nullerne
Søren Ryge: Historier fra nullerne I aften om dengang Søren Ryge besøgte han-ulven Thor og sov med ulvehvalpe om natten. Om Mortens lindetræer, der blev beskåret, og om lågen ud til marken, der er inspireret af Jelling Kirke. Sendt første gang 27.03.13

08:45  

Vores grønne planet (5:5)
Vores grønne planet (5:5) BBC-naturserie fra 2022. (Green Planet) Forholdet mellem planter og mennesker er ekstraordinært. Vi har tilpasset os hinanden, lige så længe vi har været på Jorden. Vi er afhængige af planter til alt - luft, mad, vand, tøj og byggematerialer. Men to ud af fem vilde planter er i dag truet af udryddelse. Heldigvis finder vi mennesker nye måder at hjælpe dem på - fra genplantningsprojekter i Afrika til genopbygningen af tropisk skov i Brasilien.

DR2

06:50  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Livets planet (2:10)
Livets planet (2:10) Naturserie fra BBC fra 2009. (Life) Bortset fra de tre meter lange komodovaraner, der hersker på øen Komodo, fordi den ikke har nogen konkurrenter, må resten af verdens øgler og padder kæmpe for at overleve, men deres repertoire af overlevelsesstrategier er til gengæld ret enestående. Som de små krattudser, der har udviklet flugtmuligheder ved enten at lave et frit fald fra en trætop eller rulle sig sammen som en kugle. Eller kaimanerne, der efter en lang tørke- og sultetid sparer på energien ved simpelthen at stille sig op og vente på, at fiskene kommer til dem. Eller kamæleonen, der er skabt til livet i træerne, men alligevel trives i ørkenen, fordi den kan sprede tæerne, så de virker som snesko!

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

06:00  

Ernest & Celestine (3)
Ernest & Celestine (3)

06:10  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:20  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård
Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård Bedste fortæller, at drengen på billedet i virkeligheden er Gros Far - men da katten tog hans bedste ven, ugleungen, blev han så ked af det, at han besluttede at glemme alt om fugle og naturen. Gro giver ikke op og nu venter det endelige opgør med Arne Bjarne og hans kumpaner - men er det allerede for sent at redde gården?

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon II
Simon II

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (26)
Vidundervovsen Vaffel (26)

08:25  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

08:40  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

08:50  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:45  

Husdrømme IX (9:10)
Husdrømme IX (9:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da danske Jette Hillevig hører, at den fantastiske Villa Solbacken fra 1880'erne skulle rives ned, gav hun et bud og fik det! Men den gamle sommervilla uden for Sundsvall kunne alligevel ikke blive der - ikke noget problem, tænkte Jette, for det sted, hun vil bo, ligger alligevel i Blekinge. Det gamle hus tager på en sensationel rejse 160 km sydpå. For Jette er der en drøm for livet - så længe hun får det hele gjort!

09:45  

Husdrømme IX (8:10)
Husdrømme IX (8:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter utallige lejlighedsrenoveringer i Stockholm har Gabriel og Elin nu fundet deres boligdrøm - et af de eftertragtede små byhuse i Gamla Enskede. Planen er at forbedre det historiske byhus' oprindelige udseende, men med et boligareal som en mælkekarton vil Gabriel og Elin også grave ned i kælderen for at maksimere pladsen - selvom Gert advarer dem!

09:45  

Husdrømme IX (7:10)
Husdrømme IX (7:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter en kedelig søgning efter et hus i hjembyen Malmø fjernede Imad og Nathalie endelig søgefilteret - og pludselig havde de købt en hel ejendom i det nærliggende Landskrona i stedet! Og det er også billigere. Nu skal det storslåede gadehus fra 1901 omdannes til et stilfuldt byhus - og det viser sig også at føre til mange nye opdagelser for de nye boligejere Imad og Nathalie.

10:45  

Skattejægerne
Skattejægerne Lasse Petersen er en meget begejstret gæst i et hjem fyldt med fine malerier. Og hvis prisen er rigtig, så håber han at blive den nye ejer af et maleri af Færøernes berømte maler Mikines. Midt i bunker af bøger sidder antikvar Kenny Jess Brandt og leder efter sjældne udgivelser og spændende førsteudgaver. Men der er lidt langt imellem perlerne. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen har forladt fastlandet for at lede efter marskandiser-skatte på Læsø.

10:45  

Skattejægerne
Skattejægerne Rikke Fog og hendes far Frede Rasmussen er kørt vestpå - tværs over Danmark - i jagten på loppefund af høj kvalitet. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen mangler varer på hylderne, og de satser på at kunne fylde bilen med Lyngby-porcelæn og rustikke trækasser hos en anden nordjysk marskandiser. Det er to meget alternative køretøjer, som veteranbilforhandler Søren Sørensen falder for i Vestjylland. Både den hestetrukne slags og den med sidevogn.

11:15  

Antikkrejlerne XIX (11:25)
Antikkrejlerne XIX (11:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (10:25)
Antikkrejlerne XIX (10:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (9:25)
Antikkrejlerne XIX (9:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:20  

Madsen & Co. (1:32)
Madsen & Co. (1:32) Dansk komedieserie fra 1997. 1. eps : "Familien fremfor alt". Mogens Madsen er postbud og en mand, der går ind for ligestilling i hjemmet, sådan rent principielt i hvert fald. Så han er naturligvis fuld af opbakning, da hans kone bliver forfremmet og kommer til at tjene mange flere penge, end han gør. Da han laver en plan for familiens samliv, nu da konen har valgt karrieren fremfor familien, får han sit at se til - både med konen, børnene og naboen Kisser. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Line: Maria Birkkjær. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Tomas Tivemark, Michael Hjort og Johan Kindblom. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

09:45  

Madsen & Co. (2:32)
Madsen & Co. (2:32) Dansk komedieserie fra 1997 2. eps: Rør ikke min Lada. Mogens Madsen elsker sin 20 år gamle, brune Lada - mens resten af familien mildest talt er dødtrætte af den. De vil have en rigtig bil, f.eks. en japansk - sådan én, der ikke altid går i stykker og ikke er pinlig at køre i. Men Mogens Madsen er overbevist Lada-mand. Til sidst må han alligevel indordne sig - eller må han? Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Line: Maria Birkkjær. Kisser: Susanne Heinrich. Bilforhandler: Kristian Halken. Manuskript: Tomas Tivemark, Michael Hjort og Johan Kindblom. Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:10  

Opråb fra 80'erne - DKU (5:8)
Opråb fra 80'erne - DKU (5:8) De blev kaldt nå-generationen, de drak farvede drinks, havde højt hår og ry for at være overfladiske. Men 80'ernes ungdom var også præget af grupper, som havde noget på hjerte og noget at kæmpe for. Flere grupper kastede al energi og vågne timer ind i at forandre den verden de levede i. En af de grupper var Danmarks kommunistiske Ungdom, DKU. Unge der kæmpede for en mere retfærdig verden i kommunismens navn. De kæmpede mod imperialismen og kapitalismen, og de tog på skolingsophold i Moskva for at blive bedre kommunister, men de kæmpede forgæves. Inden firserne var omme, var alt det de troede på, brudt sammen. Tilrettelæggelse af Lone Bodholdt.

10:55  

Opråb fra 80'erne - Kanal 2 (6:8)
Opråb fra 80'erne - Kanal 2 (6:8) I 1984 brydes Danmarks Radios monopol i det storkøbenhavnske område af lokalstationen Kanal 2. Klaus Riskær og Baron Otto Reedtz-Thott er mændene bag og der er anarki, pop, fest og farver over kanalen. Sammen med en masse unge brænder de for at lave fjernsyn som Danmark aldrig har set før. Dette er historien om Kanal 2 fortalt af dem der var med. Tilrettelæggelse af Nille Westh

11:45  

Kultkunstneren Jean-Michel Basquiat
Kultkunstneren Jean-Michel Basquiat Britisk dokumentar fra 2017. (Basquiat: Rage to Riches) Jean-Michel Basquiat er en af det 20. århundredes mest succesrige amerikanske kunstnere. Kendt for at date Madonna og samarbejde med Andy Warhol - men mest af alt for sine banebrydende og provokerende værker. Han levede stærkt og døde ung, kun 27 år gammel af en overdosis. Her dykker vi ned i hans korte og intense karriere - fra tiden som ukendt graffitimaler til han vendte op og ned på kunstscenen i 1980'ernes New York.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:14  

Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger
Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger En isfugl dykker ned i vandet og kommer op med en fisk i næbbet. Det hele går så hurtigt, at du næsten ikke kan nå at se det. Men hvis vi sætter hastigheden ned, kan du alligevel se, hvorfor isfuglen er en af de sejeste til at jage fisk under vandet.

09:20  

Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.

09:25  

Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6)
Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6) Isfugle ses kun ekstremt sjældent, men en af dem har forvildet sig ind under en trappe ved Ørestads Metro på Amager. Mathias finder den afkræftede fugl, der har slået sig meget og vil hjælpe den tilbage til naturen. Den er ikke i stand til at flyve, så Mathias passer den indtil han kan sætte den fri. Men ingen ved om den er blevet alt for skadet til at kunne overleve.

09:35  

MikroMakkerne | Det hvide C
MikroMakkerne | Det hvide C

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:47  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:07  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

10:30  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen Den er plettet, har et af verdens stærkeste bid og er forhadt af både mennesker og dyr. I dag skal Sebastian forsøge at finde et af Afrikas mest afskyede dyr - den plettede hyæne.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skader holder skadebryllup? Ta' med Lille Nørd på skadejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at indsamle glimmer og glitter nok til et rigtigt skadediskotek.

11:15  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

11:40  

Skæg med bogstaver - J
Skæg med bogstaver - J Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet J, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Søren Vesters Have - Bål
Søren Vesters Have - Bål Glem alt om brændte snobrød og klistrede skumfiduser, for når Søren Vester kaster sig ud i bålmadens verden, indebærer det alt hvad der er værd at vide fra en kogebogsforfatter med speciale i bålmad og hjælp fra smeden Manse, som kan forvandle papmodeller af et udekøkken til solidt jern. Imens går naturen sin gang i præstegårdshaven.

12:15  

Søren Vesters Have - Rum, former og struktur
Søren Vesters Have - Rum, former og struktur Søren vil ikke bare lave en traditionel have. Han vil lege med strukturer og former, og bygge rum i haven - og det kræver inspiration fra en passioneret landskabsarkitekt og en mand, der elsker græsser.

14:40  

Kender Du Typen? 2020 - Med champagne og solbriller
Kender Du Typen? 2020 - Med champagne og solbriller Hvem fejrer nytår med faste traditioner - same procedure as every year? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? varmer op til nytårsaften i Indre By i København med stærke sjusser og solbriller i fancy farver. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender Du Typen? 2021 - Med nypudsede sko og lakridspiber
Kender Du Typen? 2021 - Med nypudsede sko og lakridspiber Hvem er det, der aldrig falder i søvn foran fjernsynet og som elsker lakridspiber? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en herskabslejlighed på Frederiksberg, der rummer et utal af nypudsede sko og masser af bøger. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender Du Typen? 2021 - Med rævehaler og kælerejer
Kender Du Typen? 2021 - Med rævehaler og kælerejer Hvem er det, der pynter sine gardiner med rævehaler, holder rejer i et akvarium og hellere vil gå nøgen end gå med uægte pels? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en topstylet lejlighed i centrum af København, hvor næsten alle møbler er hjemmefabrikerede. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:40  

Slavernes efterkommere i USA
Slavernes efterkommere i USA Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (United Shades of America) Ud for South Carolinas kyst ligger en øgruppe, hvor befolkningen er direkte efterkommere af afrikanske slaver. Gullah Geechee hedder samfundet, som har udviklet sin egen kultur, stærkt præget af de afrikanske rødder. Den amerikanske komiker W. Kamau Bell besøger Gullah-folket og opdager, at den enestående kultur er under pres nu, hvor befolkningen ikke længere kan leve, som de har gjort i årevis, totalt isoleret fra omverdenen.

13:25  

Hawaii - en del af USA
Hawaii - en del af USA Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (United Shades of America) Sol, sand og meget blåt vand. Det er de fleste turisters billede af Hawaii. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, rejser til Hawaii for at tale med den indfødte befolkning - og de tegner et helt andet billede. De føler sig undertrykt og overset af resten af Amerika. Kamau må sande, at Hawaii er meget andet end surfing, solbadning og hula-dans.

14:05  

Californien i flammer
Californien i flammer Amerikansk dokumentar fra 2019. (Paradise Fire) Den 8. november 2018 startede den hidtil mest ødelæggende brand i Californien historie. Da den endelig blev slukket, havde den raseret et område på størrelse med Chicago, ødelagt 30.000 hjem og dræbt 85 mennesker. Dokumentaren fortæller historien om indbyggernes desperate flugt og om de enorme tab. Dokumenteret med billeder, som blev optaget under flugten. Vi afslører, hvordan myndighederne nedtonede faren, selvom branden bevægede sig med en hastighed på 80 fodboldbaner i minuttet, og hvorfor beboerne ikke blev advaret, før det var for sent.

14:55  

Stillehavets tropiske eventyr (1:6)
Stillehavets tropiske eventyr (1:6) Naturserie fra BBC fra 2009. (South Pacific) Sig navnet Stillehavet, og billeder af små idylliske øer omgivet af hvide sandstrande og evigt blåt hav toner frem. Stillehavet består nemlig af 99 procent vand og kun 1 procent land fordelt på 20.000 øer, der er de mest afsides i verden. Isolationen har betydet udviklingen af de mest sære og overraskende væsner fra kæmpekrabber, der kan åbne kokosnødder til kødspisende kålorme. Livet på øerne er heller ikke den rene idyl. Vejret kan på et øjeblik skifte fra stilhed til storm med bølger så store som højhuse, og beboerne må være selvforsynende med alle fornødenheder, også fornøjelser. For eksempel fejrer mændene på den lille bitte ø Anuta høsten ved at kaste sig ud i forløberen for det populære elastikspring. Men på Anuta skal mændenes hoveder helst berøre jorden i faldet!

TVR

12:00  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

12:20  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

12:40  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:30  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

13:40  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

14:00  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

14:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

14:50  

Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6)
Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6) Sundhedsplejersken kommer på besøg - og alt går galt. Hun ender med både at tro, at Kathrine ryger, at babyen spiser burgere og at Magnus er kriminel, men da hun vil ringe og sladre til kommunen, er Sprinter heldigvis som altid på pletten.

DR1

15:15  

Shetland III (3:3)
Shetland III (3:3) Engelsk krimiserie fra 2018. Jimmy Perez må genevaluere sin efterforskning efter angrebet på vidnet Jo, som måske ved noget om Sallys mord. Samtidigt ankommer et undersøgelseshold fra London til Shetland med fokus rettet mod Thomas Malone. Jo tættere Perez kommer på sandheden, jo mere truer hans professionelle og private liv med at kollidere.

17:05  

Jordemoderen V (10:10)
Jordemoderen V (10:10) Engelsk dramaserie fra 2016. (Call the Midwife) I de senere år er mange børn blevet født med deforme lemmer. Nu er årsagen endelig blevet fastslået, og det får en bekymret doktor Turner til at tjekke op på en række af sine tidligere patienter. Samtidig bliver det klart, at søster Evangelinas helbredsproblemer ikke er forbi, selv om hun er vendt tilbage til arbejdet efter sit slagtilfælde.

17:15  

Jordemoderen VI (1)
Jordemoderen VI (1) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:50  

Arkitektens hjem - Sverige II (2:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (2:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Ikke langt fra havet og stranden i den lille by Frösakull har Jonas Lindvall bygget sit drømmehus. Inspireret af hallandske lader i liggende træ ligner huset ikke noget andet hus. Det har fem opbrudte huskroppe med subtile niveauforskelle og egepaneler på både vægge og tag. Jonas Lindvall er minimalist. Han vil have, at hjemmet skal være et fredfyldt sted med få, men smukke ting. Han er blevet kaldt de rette linjers arkitekt, og han kører gerne ind til kontoret i Limhamn i sin lille 50'er-bil.

16:20  

Arkitektens hjem - Sverige II (3:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (3:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Maria Axelsson er en arkitekt, som bygger boliger med topbeliggenhed. Højt oppe, oven på eksisterende hustage i byen, skaber hun lejligheder under himlen. På Södermalm i Stockholm har hun bygget nye etageboliger oven på et stort hus fra 60'erne. Her bor hun og familien med vidunderlig udsigt til tre verdenshjørner. Oven på lejlighederne er der nyplantede sommerenge. Alle i huset har adgang til taget med sauna, spisebord og siddepladser blandt humlebier. Insekterne trives lige så godt som de menneskelige beboere.

16:50  

Ekstreme togrejser III (5:5)
Ekstreme togrejser III (5:5) Britisk rejseserie fra 2014. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Chris rejser næsten 3.000 kilometer tværs over Norge og Sveriege til Finland, for at finde ud af, hvordan nogen har fundet på, at anlægge en jernbane omkring Polarcirklen, der kører dagligt trods sne, frostgrader og mørke halvdelen af året.

17:35  

Ekstreme togrejser IV (1:4)
Ekstreme togrejser IV (1:4) Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Det gælder Marokko, hvor jernbanen en gang gik fra Marrakesh i vest og fortsatte mod øst, krydsede Sahara, og endte i Timbuktu i Mali.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

17:00  

Dyrs våben: Skorpion
Dyrs våben: Skorpion Som en mini kampvogn kryber ørkenens gule skygge over sandet. Det er som om den mystiske skikkelse har fået færten af noget! Skorpionen er på jagt.

17:05  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

17:35  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

17:50  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Retro-lamper og halvtredser-stole er i høj kurs hos Rikke Fog, som leder efter gode loppefund i Bella Centret. I Odense får Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen en gammel, lettere skadet spillemaskine indleveret til vurdering. Søren Sørensen glæder sig som et lille barn til juleaften. Han afholder et åbent hus arrangement, og vil vise sit bedste bilkøb nogensinde frem for gæsterne.

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Sussie Vig får en opgave på Det Kongelige Teater, som kombinerer hendes kærlighed til julen med jobbet som rekvisitør på bedste vis. Nu går jagten på julekugler, røde nissemænd og guld-glas. Jesper Bo Hansen har en plan om at få solgt en masse møbler og nips på en basar i Helsingør. I Randers vil Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen meget gerne lokke flere mænd ind i deres butik med retromøbler og vintage-fund. Og det kræver, at de finder det helt rette lokkemiddel.

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne På Nørrebro finder Søren Falk skruemaskine, gulvbrædder og stoleben frem. Han vil bygge nogle hjemmedesignede bænke og bruge dem til sin opstilling af loppefund ude foran butikken. Katrine Martensen-Larsen skal hjælpe en kunde med at finde de helt rigtige møbler. Og det kan være svært at vælge imellem det praktiske og det smukke. I Randers er der godt gang i kundernes købelyst på Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesens sommerloppemarked.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Villa fra 00'erne
Hammerslag - Villa fra 00'erne Mange danskere fik bygget deres drømmehus i de brølende 00'ere. Derfor inviterer vært, Tina Müller, denne gang indenfor i to villaer, der er bygget før finanskrise og boligboble. Kristine Virén og Lars Lyng er oppe imod Lena Schmüser og Jacob Carlsson, og dysten begynder i Tommerup på Fyn. Her skal de se nærmere på en moderne villa fra 2003 med samtalekøkken og store vinduespartier. Derefter besøger eksperterne Faaborg og et svensk træhus fra 2006, der byder på mange fine detaljer fra 00'erne og naturligvis også et boblebad.

20:30  

Partier i brand (3:4) Dansk Folkeparti
Partier i brand (3:4) Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl kneb sig i armen, da Dansk Folkeparti i 2015 fik det bedste folketingsvalg nogensinde. Men han var helt uvidende om, at Socialdemokratiet i det skjulte arbejdede på en nøje tilrettelagt plan, der skulle kapre Dansk Folkepartis vælgere. Det blev begyndelsen på Dansk Folkepartis store nedtur - hvor intern splid, magtkampe og et opsigtsvækkende formandsskifte udspillede sig for åben skærm. Tilrettelæggelse: Anette Klokkerholm

DR2

18:20  

Gåden om korsfæstelsens pinsler
Gåden om korsfæstelsens pinsler Britisk dokumentar fra 2019. (Treasures Decoded) Korsfæstelse. En grusom henrettelsesmetode, der blev udviklet af romerne og anvendt til at slå titusinder af mennesker ihjel. Nu har et tilfældigt fund i Italien kastet nyt lys over, hvordan fortidens skændigste henrettelse faktisk foregik. Er billederne af Jesu død forkerte?

19:05  

Hitlers brutale inderkreds - Ernst Röhms fald (3:10)
Hitlers brutale inderkreds - Ernst Röhms fald (3:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Hitler's Circle of Evil) Krakket i Wall Street og den økonomiske depression er en gave til nazistpartiet. Det samme er de skiftende regeringers manglende evne til at stabilisere økonomien. Goebbels fremragende propagandamaskine skaber valgsucceser og politiske gevinster til inderkredsen. I 1932 er de eneste fjender tilbage kommunisterne og dem selv. Rigsdagsbranden tager livet af den politiske opposition, mens Göring og Himmlers komplot mod Röhm ødelægger SA i de lange knives nat.

20:00  

Filmperler: The Sisters Brothers
Filmperler: The Sisters Brothers Fransk-amerikansk westerndrama fra 2018. Året er 1851. Charlie og Eli Sisters er brødre og lejemordere. De har blod på hænderne - og de kender ikke til noget andet liv. Men Eli er begyndt at drømme om en anden tilværelse - mens Charlie ikke har tænkt sig at lægge pistolen på hylden. Brødrene begiver sig ud på en rejse gennem det nordvestlige USA. Det bliver en færd, der sætter familiebåndene på en alvorlig prøve. Medvirkende: John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal m.fl. Instruktion: Jacques Audiard.

20:00  

Filmperler: Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud
Filmperler: Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud Spansk komediedrama fra 1988. (Mujeres al borde de un ataque de nervios) Pepas følelsesliv er i kaos. Hendes elsker, Ivan, har lige slået op med hende - pr. telefonsvarer. Tilmed viser Pepas potentielle nye lejere sig at være Ivans søn og dennes kæreste. Og livet i den store Madrid-lejlighed bliver ikke mindre tumultarisk, da Pepas neurotisk veninde Candela flytter ind - eller da Ivans jaloux eks-elskerinde dukker op, direkte fra sindssygehospitalet. Medvirkende: Carmen Maura, Antonio Banderas, Julieta Serrano m.fl. Instruktion: Pedro Almodóvar.

TVR

18:02  

F for Får VI
F for Får VI

18:10  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:47  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

18:50  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:15  

100% Ulv
100% Ulv

19:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Udleveret til Stasi af Danmark
Udleveret til Stasi af Danmark Dansk dokumentar fra 2022 Hvad er prisen for loyalitet? Hvor dybt stikker din pligt og troskab? Dette er nogle af de spørgsmål, som Danmarks ambassadør i DDR med sikkerhed har stillet sig selv den 9. september 1988, da han valgte at udlevere 18 østtyskere, herunder 5 børn, til selveste Stasi. Denne dokumentar undersøger hvordan den danske ambassadør Erik Krog-Meyer kunne lade det komme så vidt, og hvordan Danmark efterfølgende greb til hidtil usete metoder, for at løse en af den danske kolde krigshistories største kriser.

22:25  

McDonald og Dodds: Skyer for månen
McDonald og Dodds: Skyer for månen Britisk krimi fra 2022. En mand videofilmer sig selv, mens han taler om De Dødes Dag og gentager en sætning på latin - på vej ud til et øde naturområde. Kort tid efter bliver et lig fundet begravet lige under jordoverfladen i Glastonbury. Det sætter gang i en serie ildevarslende hændelser, som kun Dodds er i stand til at afkode.

23:55  

Alene i vildmarken (5:7)
Alene i vildmarken (5:7) Martha mærker vildmarken tære på både krop og sjæl, så hustruen Camilla forsøger at vende den nedtrykte stemning. Hos vennerne Nicklas og Emil er der god energi, men forsøger kroppen alligevel at fortælle dem noget andet? Det kølige vejr gør det svært at holde humøret oppe hos Danielle, og ægtefællen Patrick må komme op med nye løsninger.

DR2

21:25  

Signe Molde på udebane: "Der er ingen klimakrise!"
Signe Molde på udebane: "Der er ingen klimakrise!" De er sure på vindmøller, kalder de unge for "alarmister" og advarer danskerne imod den grønne omstilling. Midt i klimakrisen har en gruppe mænd oprettet foreningen 'Klimarealisterne'. De har inviteret Signe Molde med på generalforsamling og når de på Folkemødet kæmper for at trænge igennem med deres kontroversielle budskaber.

21:52  

Filmselskabet Delight
Filmselskabet Delight Snacksize-program til de filmsultne med DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen. Hver uge tages en aktuel film eller serie under kærlig og særlig behandling - og teaser din lyst til en tur i biografen eller foran hjemmeskærmen. Et nørdet stykke filmkonfekture i lækker indpakning - serveret med ægte filmglæde, stor passion og ærlig kritik.

22:30  

Dansk teater 300 år (1:10)
Dansk teater 300 år (1:10) Året er 1722. Den 23. september. I hjertet af København, i et bindingsværkshus - et teater - med tre etager i Lille Grønnegade. Her skabes teaterhistorie. Og en ny tid begynder. Tidligere er teaterstykker blevet spillet på sprog, som publikum ofte ikke forstår, men nu begynder Ludvig Holberg at skrive replikker på dansk. Han er en af Danmarks største nationale klenodier, og dansk teaters grundlægger. På femten måneder skriver Holberg 27 dramaer på fem år - dramaer, hvoraf mange spilles den dag i dag

22:30  

Dansk teater 300 år (3:10)
Dansk teater 300 år (3:10) I første halvdel af 1800-tallet spilles der teater på livet løs: Der er omrejsende trupper, amatørforeninger, teater i enhver afkrog. Teateret er tidens største talerstol, hvor man virkelig kan få folket til at lytte. Johan Ludvig Heiberg og hans kone teaterdivaen Johanne Louise Heiberg holder hof i hovedstaden og sætter deres store præg på teaterscenen. Mens August Bournonville skaber en række balletter, der lever den dag i dag.

22:40  

Spioner i krigstjeneste (1:4)
Spioner i krigstjeneste (1:4) Tysk dokumentarserie fra 2019. (Spies of War) Du kender ikke deres navne - og du har aldrig set deres ansigter. Montagu, Garbo, Fuchs og Penkovsky var de største spioner i det 20. århundrede. Ved hjælp af afklassificerede dokumenter, arkiver, rekonstruktioner og interviews giver denne serie indblik i deres sind og metoder - og afslører, hvordan de ændrede historiens gang. Første gang om britiske MI5-dobbeltagenter, der narrede nazisterne til at holde deres tropper ude af Normandiet.

23:30  

Iran-Contra-skandalen (5:6) Afsløringen
Iran-Contra-skandalen (5:6) Afsløringen Amerikanske dokumentarserie fra 2021. (Fiasco) I 1986 får en lille libanesisk avis får et tip om den ulovlige udveksling af amerikanske våben til Iran for gidsler. Redaktøren bliver skudt, men overlever. Samme år bliver et lille fly skudt ned i Nicaragua af sandinisterne, som kæmper mod contraerne. En amerikaner bliver taget som krigsfange i en krig, som USA slet ikke bør være en del af. Det vækker opsigt i den amerikanske presse. Reagan og hans team er trængt op i en krog.

TVR
DR1

00:55  

Shetland III (2:3)
Shetland III (2:3) Britisk krimiserie fra 2018. (Shetland) DNA-resultaterne fra Kilmuir-sagen overrasker, og Jimmy Perez må stille Donna nogle svære spørgsmål. Samtidigt ankommer Tosh til Norge i et forsøg på at finde Andreas Hagen, som er det bedste spor i sagen om Sallys mord. Men pludseligt peger sporerne direkte ind i det højre-ekstremistiske miljø i Norge.

02:50  

Nak & Æd - en kænguru i Australien (5:10)
Nak & Æd - en kænguru i Australien (5:10) Sæson 7 (2016). De to kammerater, Nikolaj og Jørgen, er ikke færdige med at nakke i Australien. Denne gang går jagten ind på en wallaby. Det hoppende dyr er i overtal i bushen, men de kan være svære at komme tæt på, så Nikolaj og Jørgen skal præstere deres ypperste, hvis de vil have wallaby på menuen. Alternativet er at spise et meget giftigt dyr, som ingen af de to venner har lyst til at spise. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

02:50  

Nak & Æd - en vandbøffel i Australien (4:10)
Nak & Æd - en vandbøffel i Australien (4:10) Sæson 7 (2016). Jørgen og Nikolaj er taget om på den anden side af Jorden. De befinder sig i den australske bush, hvor sigtekornet denne gang er rettet mod det største dyr, de nogensinde har jaget: En vandbøffel. Men i den australske natur er der også andre farer, der lurer. Såsom krokodiller, slanger og edderkopper, der alle kan være dødsens farlige. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:35  

Hammerslag 2015 (11)
Hammerslag 2015 (11) Hammerslag starter programmet ved Sjællands østkyst på øen Amager. Her skal der gættes pris på et helårs kolonihavehus i en af de mange haveforeninger i København. Vi forlader øen og tager til Sydhavnen, hvor aftenens anden bolig ligger - en lejlighed i den nye bydel, Sluseholmen. Vi slutter programmet på Frederiksberg i et hus, som har det hele; fred og ro, byliv og masser af plads. Og hvad mon alt det koster? Vært: Christian Degn Sendt første gang 25.08.15

03:35  

Hammerslag 2015 (10)
Hammerslag 2015 (10) Hammerslag er taget til Vestsjælland. Aftenens første bolig har byens bedste udsigt - nemlig direkte ud til Noret og få meter fra Skælskør gågade. Vi tager turen til Slagelse, hvor mæglerne skal gætte prisen på et rækkehus fra 1974. Den tredje - og dermed forårets sidste bolig i Hammerslag-regi, befinder sig i Ringsted. Vi kommer indenfor i et hus, som ikke bare ligger på en af byens bedste beliggenheder, men også er indrettet i en charmerende og kreativ stil. Vært: Christian Degn

DR2

00:20  

Iran-Contra-skandalen (6:6) Hvem tager skraldet?
Iran-Contra-skandalen (6:6) Hvem tager skraldet? Amerikanske dokumentarserie fra 2021. (Fiasco) I 1986 iværksætter det amerikanske justitsministerium en undersøgelse af Reagan-administrationens aftale med Iran. Den bliver sammenlignet med Watergate-skandalen et årti tidligere. Men Iran-Contra-skandalen er langt mere kompleks, sofistikeret og skræmmende end Watergate. Administrationen har løjet for befolkningen. Og Oliver North nægter at samarbejde med undersøgerne, medmindre han får immunitet.

01:15  

På mission i underverdenen (5:6) - Våbensalg til fjenden
På mission i underverdenen (5:6) - Våbensalg til fjenden Spansk dokumentar fra 2018. (Clandestino: Up Close and Personal) Den illegale våbenhandel fra USA breder sig ned gennem Sydamerika. Våbnene lander hos kriminelle bander som den berygtede Mara Salvatrucha (MS-13), der bliver kaldt for USAs største trussel. Krigskorrespondenten David Beriain følger de illegale våbentransporter og erfarer, hvordan de amerikanske våben på under 24 timer anvendes til at begå en række mord.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, GLOSTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0925104706