Glostrup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 15. november 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 15. november 2023

DR1

05:10  

Jordemoderen IX (7:10)
Jordemoderen IX (7:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Søster Frances er i vildrede, da hun passer diabetikeren og cancerpatienten Albert. Hans kone nægter nemlig at tage imod mere hjælp, selv om hun både må tage sig af sin mand, sin gamle mor og sin datter, der er mor til en pige på tre og venter endnu et barn. Samtidig må sygeplejerske Crane og søster Hilda forsøge at håndtere en meget nervøs kommende far.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:40  

Paddernes magiske verden
Paddernes magiske verden Tysk dokumentar fra 2020. (Frog Song) De er giftige, hornede, farverige og kreative. Amfibier eller frøer, tudser, padder og salamandre har hoppet og kvækket sig gennem hundreder af millioner af år med hårdt vejr og sultne rovdyr. I dag findes der 7000 arter, og de er mere forskellige, end man lige forestiller sig. Så hop med ned til dammen, og udforsk amfibiernes fascinerende verden, når de undgår fare, opfostrer deres unger eller forklæder sig.

08:30  

Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden
Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: The Silent World of Nicholas Quinn) Nicholas Quinn kan ikke høre, men han kan mundaflæse. Efter et cocktailparty i akademiske kredse findes han myrdet i sit hjem. Hvad var det, han fik at vide før sin død? En ny sag for kriminalkommissær Morse. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Bartlett: Clive Swift. Instruktion: Brian Parker.

DR2

06:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:40  

Hvad er mediernes ansvar i FE-sagen?
Hvad er mediernes ansvar i FE-sagen? Stribevis af medier har kaldt det for den største retlige skandale i dansk efterretningshistorie, men selvsamme medier har været dybt fedtet ind i sagerne om læk af statshemmeligheder, der endte med sigtelser mod Claus Hjort Frederiksen og Lars Findsen, sådan lyder det fra Zetlands chefredaktør, der nu kalder på selvrensagelse i den danske mediebranche. To chefredaktører tager debatten. Og så spørger Issa Mahmoud Jeppesen Socialdemokratiets retsordfører, hvorfor man ikke afliver konspirationsteorierne med en åben undersøgelse af FE-sagen.

07:05  

Deadline: Landbrugslandet Danmark - fantasi eller virkelighed?
Deadline: Landbrugslandet Danmark - fantasi eller virkelighed? Politikere fra højre til venstre hylder Danmark som et landbrugsland med glade enten økologiske eller konventionelle malkekøer og store kornmarker. Men kigger man på den danske økonomi udgør landbruget kun to procent af den danske BNP, ligesom iagttagere af dansk politik forklarer noget af Venstres nedtur gennem landbrugets dalende betydning. Så er Danmark stadig et landbrugsland, og hvad er fortællingen om landbrugsdanmark? Og hvis det ikke er, hvorfor opfatter vi os stadig som et - og hvorfor taler politikerne stadig, som om vi er? Vi undersøger hvilken fortælling, der findes om dansk landbrug, og om den fortælling er i forandring.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

06:00  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:10  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Armen (15)
Bamselægen - Armen (15) Bamsen Plet har været uheldig og er faldet direkte ned på sin ene arm. Armen gør nu rigtig ondt, så Leo er taget med Plet ind til Bamselægen Sandra. Leo hopper i en lægekittel for at assistere Sandra, og på Plets røntgenbillede ligner det, at Leo måske også skal have operationstøj på for at gøre Plet rask igen. Men inden da banker Professor Allan på. Han har et eksperiment, der kræver at Leo og han skal af med sko og strømper. Gad vide hvad fødderne har med ondt i armen at gøre, og hvad der egentligt er galt med bamsen Plets arm?

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse
Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse Den sure mand får sine to håndlangere til at stjæle tennisbolde, der skal bruges til at smadre de voksnes drivhuse. Børnebanden opdager, at der er blevet sat et stort hegn op, så de ikke kan komme ind i Legeland. Men Motor Mille kender et smart trick.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (46)
Hey Duggee (46)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (60)
Vidundervovsen Vaffel (60)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (11)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (11) Hella gør klar til at krone sig selv til dronning af Danmark. Imens sidder Jose og Bjørn bundet i bunkeren. Vil det lykkes Nikoline at befri dem?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (169)
Antikkrejlerne med kendisser (169) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (6:25)
Antikkrejlerne XXVI (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

09:08  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

09:10  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

09:25  

MikroMakkerne - Lever i lort
MikroMakkerne - Lever i lort MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:45  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:53  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Cirkusliv i savsmuld (10)
Cirkusliv i savsmuld (10) Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en mus spiser spaghetti med kødsovs? Tag med Lille Nørd på musejagt, og se hvem af nørderne der bliver fanget i en kæmpe musefælde.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ko har fire maver? Tag med Lille Nørd på ko-eventyr, og se om det lykkes Katrine og Anders at lave verdens største kop kakao.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:20  

Skæg med bogstaver - A
Skæg med bogstaver - A Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

11:45  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Rørhøst og filtsåler
Frank & Kastaniegaarden - Rørhøst og filtsåler Frank har i årevis drømt om at kunne høste sine egne tagrør til at tække med, så nu har han købt en enmandsbetjent rørhøster og begiver sig ud i rørskovene på Djursland for at teste maskinen. Alma hjælper med at udnytte ulden fra de mange får til at lave nye filtsåler af, og i smedjen skal der skal drejes gevind på bræddeboltene til den nye dør i møllehuset.

12:45  

Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10)
Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10) Sæson 8 (2017). Vinteren er kommet. Kulden bider i kinderne, og vinden fejer henover det nordjyske landskab. De to kammerater er taget til Store Vildmose for at få kød til gryden. De vil have et rådyr! Og Jørgen vil undersøge, om Nikolaj har lært noget siden sidst, de var af sted efter samme dyr. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (10:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (10:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall er der masser at komme efter på markerne og i buskadset. Man skal bare vide, hvor man skal lede. Denne gang møder Rick Stein en professionel plantesamler, der tager ham med ud i en af hans yndlingsjagtmarker. Han besøger sin mangeårige fiskeleverandør Matthew Stevens. Og i den gamle mineby Roche mødes han over en øl med skuespilleren Ed Rowe, der er meget optaget af uligheden i sin hjemegn.

14:05  

Hammerslag 2016 (14)
Hammerslag 2016 (14) Hammerslag er taget til København, hvor mæglerne bliver udfordret med en lejlighed i henholdsvis Nordvest-kvarteret og på det ydre Nørrebro. Selvom boligerne ligger ganske tæt på hinanden er kvadratmeterprisen dog ikke just den samme - og det tager fusen på mæglerne. Og som om det ikke var nok, så venter endnu en joker i Nordhavnens nye bydel, hvor der skal sættes pris på en liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med champagne og søjlegran
Kender Du Typen? 2018 - Med champagne og søjlegran Hvem er det, der både serverer hjemmelavet konfekt og kaviar og champagne, når familie, venner og ekskærester er inviteret til juleaften? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? tager ind i hjertet af København og besøger en ægte jule-entusiast - der også har et helt særligt juletræ. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

12:25  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

12:46  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en kvartfinale i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de flyvende Fodboldnørder køre imod Landsbystosserne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal køre ræs ned ad Striben, finde vej på specialbanen i labyrinten ved Egeskov Slot og - ikke mindst - ræse tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

13:20  

Heino fikser alt - Lillebroderen (9)
Heino fikser alt - Lillebroderen (9) Rita er så træt af, at hendes lillebror hele tiden går ind på hendes værelse uden at banke på. Heino skal hjælpe og har mange gode idéer - det går bare ikke helt som planlagt.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

14:00  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

14:10  

Storm på Stillevænget (16:24)
Storm på Stillevænget (16:24) Eskild viser sig at være en helt anden end børnene har troet, hvilket gør en sejr i Julekampen endnu vigtigere.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

14:40  

Kika og Bob (19)
Kika og Bob (19) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:35  

Fader Brown VI (2:10)
Fader Brown VI (2:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:20  

Fader Brown VI (3:10)
Fader Brown VI (3:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:05  

Jordemoderen IX (9:10)
Jordemoderen IX (9:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Dr. Kevin McNulty udfører en vellykket tangforløsning, men miss Higgins holder stadig skarpt øje med ham. Samtidig modtager fødeklinikken under stor festivitas den længe ventede kuvøse.

DR2

17:30  

USA's vilde madkampe (5:16) Chokoladefeber
USA's vilde madkampe (5:16) Chokoladefeber Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Pennsylvania, 1919. Ingen trumfer Milton Hershey, når det handler om chokolade. Men da sukkerpriserne falder efter 1. Verdenskrig, vrimler konkurrenterne frem. En tidligere ansat hos Hershey, H. B. Reese, opfinder Reese's Peanut Butter Cups. Men det bliver Otto Y. Schnering, der virkeligt truer Hershey. Marketing-geniet opfinder to ikoniske chokoladebarer: Baby Ruth og Butterfinger. Og kaster Baby Ruth-barene ud med mini-faldskærme.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Nej-hatten
Karlas Fantalastiske Klasse - Nej-hatten

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en pterodaktyl + Vovserne og Store Rumle

16:55  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (6)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (6) Preben Pølsesnak afslører det hemmelige skjulested, og børnene løber straks afsted for at finde skurkene og Grundloven. Imens laver Danse Staffan fælder i skoven, og Kristian må kysse med Hanne for at skaffe det perfekte flugt-værktøj.

17:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (7)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (7) Ude i skoven har fru Pudderkvast klædt sig ud som politibetjent, så hun kan stoppe lastbilen. Ronni overtaler Liam til at kravle ind gennem en lille lem i lastbilen og få grundloven med ud. Bjørn, Nikoline og Jose ser det hele - men hvordan skal de stoppe skurkene?

17:40  

Babylons stol (14)
Babylons stol (14) Endelig får børnene lov til at se, hvad der er i mor Katrines store kasse - alt imens Rosa prøver at finde ud af, hvordan hun skal gennemføre banen, der bliver mere og mere underlig. Og hvorfor står Babylons stol nu pludselig inde på Falkes værelse?

17:53  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

17:55  

F for får V (18)
F for får V (18)

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Æblepres og sej senegræs
Frank & Kastaniegaarden - Æblepres og sej senegræs Frank spænder hesten Solveig for harven i håb om at få bugt med senegræsset i marken og så skal Frank tage sig i agt for de æblemost glade hvepse, når han går i gang med at presse årets høst. Og så venter der en overraskelse i hønsehuset.

20:30  

Partier i brand (1:2) Nye Borgerlige
Partier i brand (1:2) Nye Borgerlige Hun blev betragtet som et frisk pust i blå blok, og hendes nystiftede parti blev hurtig en konkurrent til de etablerede. Men folketingsvalget i '22 blev et fatalt vendepunkt og begyndelsen på voldsomme opgør og magtkampe, der endte i partiets store nedsmeltning. Hvorfor havnede Nye Borgerlige i en overlevelseskamp, og hvordan oplevede Pernille Vermund de skæbnesvangre uger i partiets historie? Medvirkende: Pernille Vermund, Niels Th. Dahl, Christian Egander Skov. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup.

DR2

18:15  

Sladderhistorie - For perfekt til at være sandt
Sladderhistorie - For perfekt til at være sandt Prins Joachim og Alexandra Manley var det perfekte par, indtil de ikke var det længere. Hvor galt gik det, da facaden krakelerede for sangduoen Nina og Frederik? Hvordan startede rygter og sladder om Susse Wolds seksualitet, og hvordan kunne hun tage dem med et skuldertræk?

18:45  

Guldkorn 1980'erne: 1982
Guldkorn 1980'erne: 1982 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1982.

19:05  

Cowboybuksens historie
Cowboybuksens historie Amerikansk dokumentar fra 2022. (Riveted: The History of Jeans) Modedesigneren Yves Saint Laurent ville ønske, at han havde opfundet dem. Jeans, slacks, cowboybukser. De er 1900-tallets største globale modehit. Brugt under guldfeberen i Californien og på catwalken i Paris. USA's komplicerede historie er vævet ind i det ikoniske stykke lærred. Hvilken rolle spillede f. eks. slavegjorte mennesker og indigo, det vilde vesten, 2. verdenskrig og hiphop-stjerner i dets popularitet?

20:00  

Fluerne på væggen
Fluerne på væggen Dansk thriller fra 2005. Den unge instruktør My Larsen bliver kontaktet af partiet Venstre, som hyrer hende til at lave en film om Ravnskov kommune og dens borgmester, Svend Balder. Balders metoder tåler ikke altid dagens lys. Og hans svaghed for blondiner giver Mys kamera adgang til hans inderste privatsfære. Men My har også sine egne lig i lasten, og nu må hun overveje, hvor langt hun vil gå for at rydde op i sit eget liv og nå helt til bunds i borgmesterens. Medvirkende: Trine Dyrholm, Lars Brygmann, Kurt Ravn m.fl. Instruktion: Åke Sandgren.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Petronix-teamet tager til bjergene i Peru for at redde en kondor fra den onde McFælde. Jia lader som om, hun ved mere om den store fugl, end hun gør, hvilket forstyrrer deres opgave.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (15)
Svampebob Firkant VIII (15) Krabbeburgeren der spiste bikinibunden + Boblevennen vender tilbage

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Arthur identificerer en lokal varulv og beslutter sig med det samme for at fryse ham ned. Børnene er overbevist om, at der må være en måde, hvorpå de kan hjælpe dette uheldige væsen.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (2:3) - En urne i valentinsgave
Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (2:3) - En urne i valentinsgave En voldsom sag om seksuelle overgreb er flyttet ind på et af krisecentrene, hvor både mor og barn skal afhøres. Imens skal en dreng flytte ud, og må efterlade en bamse for ikke at blive glemt i statistikkerne. En anden kvinde viser overvågningsvideoer, hvor eksmanden bryder ind. Og så møder Anders Agger kvinden, der fik en urne i valentinsgave.

22:10  

Beck: Den fortabte søn
Beck: Den fortabte søn Svensk krimi fra 2021. (Beck - Den förlorade sonen) En hund finder en menneskekæbe i en skov. Da resten af liget bliver fundet, viser det sig at være de jordiske rester af forfattersønnen Viktor Eklund, der forsvandt for fem år siden. Det var Martin Beck, der var på sagen i sin tid, men Alex synes, at den gamle efterforskning var en tynd omgang. Beck er imidlertid ikke meget for at tale om sagen. Han er sygemeldt og forsøger at skjule, hvor syg han i virkeligheden er.

23:40  

Alene i vildmarken Australien (3:12)
Alene i vildmarken Australien (3:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 3. Tre deltagere har allerede opgivet konkurrencen. De andre deltagere har kæmpet for at bygge deres lejre, så de kan beskytte sig mod Tasmaniens ubarmhjertige vinterklima. Men nu er de sultne. Jægeren Peter er fortvivlet. Han ved ikke, hvordan han skal fange dyr uden sit gevær eller sin bue. Biologen Kate og veteranen Chris kaster sig ud i fiskeriet. Men én deltager begår en fejl og bliver sendt hjem.

DR2

21:30  

Flugtkongen
Flugtkongen I 1949 flygter indbrudstyven Carl August Lorentzen igennem en 18 meter lang tunnel fra Horsens Statsfængsel. Det tog ham knap et år at grave tunnelen trods livsfare og sammenstyrtninger. Men hvem var manden bag Danmarkshistoriens længste og mest spektakulære tunnelflugt egentlig? Og hvordan lykkedes det Lorentzen at bygge tunnelen, som arkæologer for nyligt forsøgte at genfinde under den gamle fængselsgård i Horsens fængselsmuseum.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:10  

Død over de vantro! - Pakistans dødelige blasfemilov
Død over de vantro! - Pakistans dødelige blasfemilov Britisk dokumentar fra 2020. (The Accused) Den religiøse leder Khadim Hussain Rizvi har en mission: at bevare Pakistans blasfemilov. En lov, der foreskriver livsvarigt fængsel eller dødsstraf til enhver, som vanhelliger, besudler eller krænker Profeten eller Koranen. Med millioner af fanatiske tilhængere i ryggen presser Rizvi på for at få mere magt og vinde det kommende valg. Imens han dømmer de kritikere, der forsøger at ændre loven, til døden.

23:10  

Kampen om Britney: Fans, penge og umyndiggørelse
Kampen om Britney: Fans, penge og umyndiggørelse Britisk dokumentarfilm fra 2021. (Britney) Britney Spears er en af vor tids største popikoner. Men de sidste 13 år har hun været under et juridisk værgemål af sin far, Jamie Spears. Et værgemål, hun kæmper for at få ophævet med hjælp fra sine fans. Her forsøger journalist Mobeen Azhar at finde ud af sandheden om, hvordan Britney er endt i formynderskab. Han møder online-bevægelsen #FreeBritney - og er med under retssagen, hvor popstjernen forsøger at få sin far fjernet som sin værge.

TVR
DR1

00:30  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

00:35  

Fader Brown V (12:15)
Fader Brown V (12:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Da radio-quizzen "Up To You" kommer til Kembleford, mistænker fader Brown én af de medvirkende for at have myrdet en kvinde.

01:20  

Taggart: Farligt spil
Taggart: Farligt spil Skotsk krimi fra 2006. (Taggart: Pinnacle) Den karismatiske leder af et pyramidefidus-syndikat, Tina Brogan, findes myrdet med munden proppet fuld af pengesedler. Alle spor synes at pege på Brogans alkoholiserede ægtemand, Terry, men alligevel er Jackie Reid sikker på, at han er uskyldig. En teori, hun står helt alene med. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Mike Alexander.

02:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (8:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (8:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall er der altid noget at se. Denne gang besøger Rick Stein et mejeriet i Davidstow og stedets ostesmager Mark Pitts-Tucker, der får penge for at spise op til 700 osteprøver om ugen. I den gamle fiskerby Newlyn hører han om en af Storbritanniens mest revolutionerende kunstbevægelser. Og han opdager den urtolige historie bag et af det mest berømte malerier, der er malet her.

03:00  

Antikkrejlerne XXVI (3:25)
Antikkrejlerne XXVI (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:45  

Antikkrejlerne med kendisser (167)
Antikkrejlerne med kendisser (167) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:10  

Air Jordan: En mand og hans ikoniske sneakers
Air Jordan: En mand og hans ikoniske sneakers Britisk dokumentar fra 2020. (One Man and His Shoes) De er verdens mest hypede sko. De berygtede Nike Jordan I sneakers. Skabt af Nike i samarbejde med den verdensberømte basketballspiller Michael Jordan i 1980'erne, da man ønskede at nå ud til de unge. Her dykker vi ned i historien om Jordans signatursko, der opnåede så voldsom kultstatus, at de gav anledning til overfald, røverier og mord.

01:35  

Knoglerne fra kz-lejren: Den forsvundne modstandsmand
Knoglerne fra kz-lejren: Den forsvundne modstandsmand Der er knoglerester i modstandsmanden Prebens urne. Er det derfor, at en britisk læge med speciale i tropemedicin tager den med sig hjem efter Anden Verdenskrigs afslutning? Kan vi i Prebens liv finde svar på, hvad der gør hans jordiske rester så interessante? Historikerne Bjørn Meyer og Peter Ørbæk Olsen undersøger mysteriet om Knoglerne fra kz-lejren - en serie om en ung mands ultimative offer, om efterkrigstidens kaos og hvad krigen gør ved menneskers valg.

02:05  

Mit liv i The Rolling Stones (4:4) Charlie Watts
Mit liv i The Rolling Stones (4:4) Charlie Watts Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Rolling Stones - My Life as A Rolling Stone) Han var hjerteslaget i rock'n'roll. Charlie Watts var gennem 60 år trommeslager i The Rolling Stones. Da han døde i 2021, mistede bandet manden, der lå som solidt fundament under deres elskede sange. Her fortæller kendte musikere om hans unikke personlighed, sublime spillestil og indflydelse på rockmusikken.

03:05  

Den ukuelige minerydder
Den ukuelige minerydder Svensk dokumentar fra 2018. (The Deminer) I 2003 beslutter Fakhir, der er gift og far til otte, sig for at tage til Mosul i Irak for at bekæmpe terroren efter Saddam Husseins fald. Da han oplever, hvordan tusinder af mennesker rammes af eksploderende miner, beslutter han sig for at blive minerydder. Med en lommekniv og en bidetang uskadeliggører han tusindvis af miner. Er det hele så forgæves, da Islamisk Stat dukker op, og det hele begynder forfra?

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GLOSTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1110081132